Agenda

Overzicht van alle aankomende evenementen
AIKO world championship 2018 te Hongarije

AIKO World Championship 2018

Op 3 november 2018 organiseert AIKO Hongarije het wereldkampioenschap Ashihara karate. Vanuit sportschool Kihon gaan de volgende personen deelnemen aan dit evenement: Marc de Roodt, Ruben Laats, Ben Paans, Maikel Ouwens, Melissa Schild, Paulo van Geest, Mitchell Grebe en Jeremy Brox.

Bekijk meer informatie over het wedstrijd regelement

Female Figting Seminar bij Tomoe Dojo.

Female Fighting Seminar

Op zaterdag 10 November aanstaande organiseert Tomoe Dojo uit ’s Hertogenbosch in samenwerking met de NKKO een ‘Female Fighting Seminar. Een aantal dames van Kihon zullen ook dit seminar bijwonen. Tijdens dit seminar zal les worden gegeven door niemand minder dan Sensei Emma Markwell. Sensei Emma behoort al jaren tot de absolute top van het ‘dames-Kyokushin’. De afgelopen jaren heeft zij diverse aansprekende resultaten behaald: tweede op het KWU Wereld Kampioenschap van 2013, 2015 en 2017, IFK Europees Kampioen 2014, derde op het All Kyokushin World Tournament 2009, Winnaar van de Diamond Cup 2018, zesvoudig (!) winnaar van de Britse open en nog veel meer.

Meer informatie is te vinden op de website van www.tomoe-dojo.com.

Sportschool Kihon

Kyu graad examens

Op deze dag zullen er verschillende kyu graad examens worden afgenomen.

Sportschool Kihon

60 man kumite

Als afsluiting van het jaar organiseren wij een 60 man kumite. Iedereen is uitgenodigd om deel te komen nemen aan deze onvergetelijke avond.

Sportschool Kihon

Winter BBQ

22 december sluiten we het jaar af met een winter BBQ. Uitnodigingen en verdere gegevens volgen op een later tijdstip.

2e open kumite seminar

2e open kumite seminar

In 2018 heeft sportschool Kihon in samenwerking met Osaka Dojo het 1e open kumite seminar georganiseerd. Dit evenement, dat open was voor alle stijlen en bonden was een groot succes. In 2019 gaan wij dit wederom samen met Dojo Osaka organiseren en is iedereen weer welkom. Marc de Roodt en Cem Senol zullen als instructeur aanwezig zijn en als special guest op dit seminar zal Kancho Gerard Gordeau ook lessen verzorgen.

Dit evenement is open voor alle bonden en stijlen en is er op gericht om met elkaar te trainen en van elkaar te leren. Deelname is vanaf 14 jaar en gratis. Aanmelden kan via facebook of neem direct contact op met Marc de Roodt via de contactpagina op onze website.

Kihon zomerkamp 2019

Kihon zomerkamp 2019 / Kihon summercamp 2019

Voor de zevende maal organiseert sportschool Kihon in 2019 het Ashihara zomerkamp. Het evenement om examen te doen of jezelf eens lekker te prikkelen. Meer informatie volgt snel.

Jonger dan 16?

Ashihara karate bij Sportschool Kihon is vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar dan verwijzen we je graag door naar sportschool Kodo. De trainingen bij sportschool Kodo worden mede gegeven door ons kaderlid Henk.

Sportschool KODO

Gratis proefles?

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem contact op of kom gerust eens langs voor een gratis proefles. Je hoeft niet perse superfit te zijn. Het enige dat je nodig hebt is een sportbroek, shirt en enthousiasme.

Neem contact op

Lid worden?

Kan je niet wachten en wil je gelijk lid worden van Sportschool Kihon, download dan hier het inschrijfformulier.
Maandelijkse contributie voor eenmaal/tweemaal/driemaal per week trainen bedraagt: € 22,- / € 27,- / € 32,-

inschrijfformulier