Beker der Kempen 2018

Paulo en Marc veroveren podiumplaatsen op de Beker der KempenOp zaterdag 05 mei 2018 heeft sportschool Kihon met een aantal vechters deelgenomen aan de Beker der Kempen, een internationaal kyokushin toernooi in Belgie.

Paulo en Jeremy kwamen uit in de poule 16-17 jaar en hebben goed gevochten. Paulo heeft na vier partijen de eerste plaats veroverd. Jeremy heeft wat mentale overwinningen geboekt. Hij zat namelijk in een zware poule met een aantal Zweedse supertalenten. Melissa had haar eerste tournooi bij de volwassenen en heeft goed gevochten, maar jammer genoeg niet gewonnen.

Maikel (44 jaar oud) zou meedoen bij de veteranen, maar bij aankomst was deze categorie geschrapt. Hij had niet voor niks getraind en mocht aansluiten bij de jongeren -80kg. We wisten dat het zwaar zou worden, maar Maikel heeft goed bewogen en de aanvallen van zijn tegenstander goed geneutraliseerd. Jammer genoeg was zijn tegenstander een Zweeds supertalent van 20 jaar jonger. Mitchel had een fantastische eerste ronde, waarin hij kon laten zien hoe sterk hij is. De tweede partij verloor hij op punten.

Marc (40 jaar) vocht ook tussen de jongeren bij de zwaargewichten en heeft daar de tweede plaats veroverd. In de finale, gingen na verlenging, de vlaggen omhoog voor zijn tegenstander Jonas Rosin, een internationaal zeer ervaren vechter. Graag bedanken we Rien, Frans en Henk voor het coachen.