Noritsu Cup 2018

Op 09 december 2018 werdt de Noritsu Cup, het Nederlands kampioenschap Kyokushin karate voor jeugd, beginnelingen en onder 21, georganiseerd door karate club Noritsu.

Dit jaar waren er meer 200 inschrijvingen van tientallen sportscholen uit Nederland en België. De karateka’s jonger dan 18 jaar werden ingedeeld in 40 jeugdpoules, bij de beginners waren er 3 gewichtsklassen voor de heren 2 bij de dames. En net als vorig jaar was er ook een U21 poule: volwassenen jonger dan 21 jaar en met veel wedstrijdervaring.

Vanuit Sportschool Kihon deden de volgende vechters mee: Giovanni Bozuwa (1e plaats), Paulo van Geest (1e plaats) en Maikel Ouwens (4e plaats). Michel van Loon, Sven Ingeblikt en Mohammed El-Bachiri hebben goed gevochten, maar jammer genoeg geen podium plaats kunnen veroveren. Voor Mitchell Grebe bleken er geen tegenstanders te zijn en werdt er een matchmaking partij georganiseerd tegen Mitchell de Bont, welke 10kg zwaarder is en heel erg ervaren. Onze Mitchell verloor, maar is weer een ervaring rijker.

Noritsu Cup 2018
Noritsu Cup 2018